Kiitos vuodesta 2019!

Haluan kiittää kaikkia työn siunaajia, esirukoilijoita, rohkaisioita, tukijoita ja yhteistyötahoja. Vuosi on ollut työntäyteinen, mutta siunattu. Evankeliumi menee eteenpäin, niin täällä Suomessa kuin maailman äärissä, ylistys Herralle!

Samalla kuin kiitämme Herraamme Jeesusta menneestä vuodesta, käännämme iloiten katseemme tulevaan. Jos Herra suo ja elämme lähden helmikuussa lähetysmatkalle Intiaan ja lokakuussa jälleen Brasiliaan. Näiden lisäksi työt jatkuvat Loimaan Elävät virrat -seurakunnan pastorina ja TV7:n yhteistyö jatkuu myös. Heti alkuvuodesta voitte seurata tuottamaani Ihmeellinen Usko Brasiliassa 2.0 -sarjaa TV7-kanavalta, sekä Parantumiskonferenssia viime vuoden pääsiäiseltä. Tuttuun tapaan palvelemme myös suorissa esirukousohjelmissa, ensimmäisen kerran jo 2.1.2020.

Toivotan kaikille siunattua joulua ja onnellista uutta vuotta 2020!

Kiitollisena

Jarno Piipponen


Ps. Vietämme perheenä pienen joululoman ja annan kaiken aikani lapsilleni ja läheisilleni, joten palaamme työn merkeissä 2.1.2020 alkaen.

Ps 2. Jos tahdot tehdä kanssamme yhteistyötä, pitää kokouksia, järjestää tapahtumia tms. lähetä rohkeasti ideasi esim. sähköpostilla jarno.piipponen@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *